Stranieri aradeniTOP ARTICOLE

UEFA l-a inclus pe Man în topul celor 50 de fotbaliști extrem de promițători care ar putea exploda în 2020!

Gigi Becali speră să facă o super afacere cu Dennis Man! Patronul de la FCSB speră să ia zeci de milioane de euro pe noul star din Liga 1, iar UEFA îi dă mari speranțe omului de afaceri că Man poate fi vândut pe bani mulți la un club de top din Europa.

UEFA l-a inclus pe Man într-un top inedit, în care apar 50 de fotbaliști extrem de promițători care ar putea exploda cu adevărat în 2020.

Man e alături de nume mari din Europa, precum Kulusevski (care tocmai a făcut vizita medicală cu Juventus), Martinelli (Arsenal), Greenwood (Manchester United) sau Ansu Fati, considerat noul Messi pe Camp Nou, după ce a devenit cel mai tânăr marcator din Liga Campionilor, la 17 ani și 40 de zile.

„E pregătit pentru un transfer important”

Dennis Man e considerat un talent uriaș de cei de la UEFA, care l-au caracterizat în câteva cuvinte: ”După ce a făcut pasul de la naționala de tineret la cea de seniori, talentatul fotbalist e pregătit pentru un transfer important în străinătate, după ce a arătat de ce este în stare în fotbalul intern”.

„Eu cred că Man nu o să plece sub 5 milioane de euro. Dacă ne uităm la jucători care fac 100 de milioane, putem spune că Man e de 5 milioane”, e convins Helmuth Duckadam, președintele de onoare al lui FCSB, originar din comuna arădeană, Semlac.

Dennis Man se află la FCSB din septembrie 2016, perioadă în care a adunat 111 partide, 27 de goluri și 18 pase decisive.

prosport.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close