Stranieri aradeni

Arădeanul Hațegan și colegii din brigada românească au bătut un record în Qatar

Liverpool a făcut dubla și, după UEFA Champions League, a câștigat și Campionatul Mondial al Cluburilor. Firmino a adus victoria „cormoranilor” în prelungiri (min. 99, dar pentru România și Arad știrea e alta. Brigada de arbitri condusă de arădeanul Ovidiu Hațegan, cu Octavian Șovre și Sebastian Gheorghe la cele două lunii, e prima din lume ce a oficiat la trei meciuri a la un Campionat Mondial al cluburilor.

Ovidiu Hațegan și colegii săi au debutat la meciul din sferturile de finală, de pe data de 14 decembrie, dintre mexicanii de la Monterrey şi campioana ţării gazdă, Al Sadd, joc câştigat de reprezentanta Americii Centrale şi de Nord, cu scorul de 3-2.

Pe 17 decembrie, Hațegan, Șovre și Gheorghe au oficiat la jocul pentru locul V, dintre Al Sadd şi reprezentanta Africii, ES Tunis, meci câştigat de formaţia africană cu scorul de 6-2.

Ultimul meci la care au oficiat cei trei arbitri români a fost finala mică, de sâmbătă, 21 decembrie. Duelul a opus echipa mexicană Monterrey şi pe cea antrenată de românul Răzvan Lucescu, Al Hilal (câştigătoarea Ligii Campionilor Asiei). Jocul s-a încheiat cu victoria la loviturile de departajare a mexicanilor, scor 6-5. După 90 de minute de joc scorul a fost egal, 2-2.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close