Stranieri aradeni

Man l-ar face invidios pe Bale cu reușita împotriva Craiovei + VIDEO

FCSB a câștigat ultimul derby al anului în Liga 1, 2-0 cu Universitatea Craiova și ajunge pe locul 3 în clasament. Cel care a deschis drumul spre succesul trupei lui Vintilă a fost arădeanul Dennis Man, cu o reușită în stilul lui Gareth Bale. De altfel, galezul lui Real Madrid nu a mai reușit demult astfel de faze.

Fotbalistul crescut de Atletico și lansat în fotbalul mare de UTA a accelerat în banda dreaptă pe lângă Acka, a pătruns până în colțul careului mic de unde l-a executat pe Popescu cu o „scăriță” de toată frumusețea. Man a pasat și la golul al doilea al bucureștenilor, reușit 4 minute mai târziu (45) de Coman din mijlocul careului.

Fotbalistul arădean ajunge la patru reușite stagionale în campionat, cinci în total cu cea din Cupă, contra celor de la Metaloglobus. De când FC Sevilla și-a manifestat interesul pentru el, Dennis Man a avut evoluții apreciabile și nu e exclus să schimbe „aerul” în această iarnă. Vă reamintim că UTA și Atletico au păstrat 11% din suma următorului transfer al atacantului de 21 de ani.

Video cu golul lui Dennis Man

Un comentariu

  1. Priviti masa musculara pe picioarele lui Denis Man,comparativ de cand a plecat de la UTA….Doar atat…..A plecat cu grisine de gazela si joaca acum cu muschi de taur….Aici trebuie muncit la juniorii nostri….Priviti alonja sa acum,priviti capacitatea sa de efort…..
    Toti comentatorii se asteptau ca Man sa se arunce in duelul cu Acka….ca sa obtina un fault….Dar……l-a umilit!Dreptul,stangul si scarita……Ce mai?Star……!Asemenea executii…..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close