Fotbal judetean

Arbitrii arădeni, pentru prima oară în afara podiumului la Memorialul ,,Kokavecz András”

Campioni și vicecampioni la precedentele ediții ale Memorialului ,,Kokavecz András”, arbitrii arădeni sperau măcar la o prezență de podium la competiția din acest an. Selecționerul Emil Arsa și directorul tehnic, Corneliu Tiulea i-au deplasat peste Graniță, la Kondoros pe:Cristian Cășuț – Mircea Ardelean, Sorin Saladea, Daniel Rus, Florin Vesa, Leo Buda, Marius Alexa, Vasile Rad, Gabriel Hărduț, Natanael Pană, Sebastian Mako, Andrei Pîslaru și Loredan Bogdan.

Echipa arădeană a făcut parte din Grupa B, alături de selecționatele arbitrilor din: Beckescaba, Szolnok și Mezobereny. În Grupa A au jucat: Oroshaza, Kondoros/ Szarvas, Orszagos și Gyula.

În grupă, selecționata „fluierașilor” din județul nostru au înregistrat următoarele rezultate: 5-1 cu Mezobereny (goluri Vesa, Pîslaru, Pană, Hărduț și Mako), 3-3 cu Solnok  (Hărduț 2, Saladea) și 1-1 cu Beckescsaba (Pană).

Semifinala cu combinata gazdelor Kondoros/ Szarvas a fost pierdută la penalty-uri de „galben-albaștrii”. După timpul regulamentar a fost 2-2, prin reușitele semnate Mako și Rus, în timp ce de la 7 metri a înscris Bogdan, Mako și Pană, în timp ce Rus a ratat penalty-ul decisiv. 5-6, rezultat la care arădenii au rămas să se lupte pentru locul 3. Și pentru că în grupă i-au bătut clar pe cei de la Mezobereny, băieții lui Arsa și Tiulea porneau mari favoriți, doar că maghiarii au răsturnat calculele hârtiei și s-au impus cu 3-2. Pentru arădeni au înscris Buda și Ardelean.

Câștigătoare turneului au fost chiar amfitrionii Kondoros/ Szarvas, în timp ce arădenii nu au obținut nicio medalie pentru prima oară de când participă la memorialul organizat în memoria fostului secretar al Asociației de Fotbal Bekes. Înainte de a se repatria, cavalerii fluierului arădeni sunt protagoniști și la repriza a treia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close