Liga Elitelor

UTA 2000 s-a întors acasă pentru un amical cu colegii mai mici, câștigătoarea s-a decis la penalty-uri

Arena „Motorul” a fost gazda unei meci amical în familie între foști componenți de la grupa UTA 2000, toți împrumutați la echipe de ligile trei și patru și actuala UTA U16 (2004).

Între anii 2016-2018 UTA 2000 i-a avut ca și antrenori pe Costel Bogoșel, Mihai Petcuț și Sandu Țamboi. Printre performanțe menționăm locul trei în Elite U17 (sezonul 2016-2017) și tot locul trei la Campionatul Național U19 (sezonul 2017-2018).

Revenind în prezent, UTA U16 este îndrumată, pe lângă Dinu Donca, de Bogoșel și Țamboi. Cei trei au dirijat meciul de aseară, ce a avut două reprize de 30 de minute și lovituri de departajare.

UTA 2000 a deschis scorul în prima repriză, după ce Deta l-a lobat pe portarul Blaga. Chiar dacă a avut o posesie mai bună UTA U16 nu a reușit să concretizeze fazele de poartă.

În partea secundă, Nagy reușește cu un șut plasat din afara careului să egaleze situația, 1-1. Jocul s-a încins chiar dacă o ploaie mocănească s-a abătut peste arena din Aradul Nou. Fazele importante de poartă aparțin UTA-ei U16, dar cei care marchează sunt „adversarii“ prin Gruiescu. În ultimele minute ale partidei Mare bate bine o lovitură liberă din marginea careului, Zamfir respinge și Balint egalează, 2-2.

Pentru stabilirea câștigătorilor s-a recurs la lovituri de departajare. S-a remarcat portarul Blaga, cu trei penalty-uri apărate, iar UTA U16 și-a adjudecat victoria la testul în familie

Formații:

UTA 2000: Zamfir (Crișul) – Onuțan (Crișul), Sabău (Crișul), Deliman (Național Sebiș), Coste (Podgoria Pîncota), Gruiescu (Gloria Lunca-Teuz), L. Bodri (CSM Slatina), T. Bodri (CSM Slatina), Deta (UTA), Faur (CS Glogovăț), Obrad (Gloria Lunca-Teuz). Au mai jucat: Moraru (Progresul Pecica), Țuța (Victoria Zăbrani). „Pecicanul” Marinel Creța a fost și el la teren, dar nu a putut evolua fiind operat la genunchi.

UTA U16: Blaga – Varga, Opriș, Nagy, Codrea, Mihai, Șerengău, Sarkozi, Ungureanu, Lingurar, Ciubăncan. Au mai jucat: Brândă, Tod, Boiț, Cristea, Buzgău, Ursu, Mare, Balint, Kiss.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close